Nothing CMF Phone 1 Resmen Onaylandı

Nothing, birkaç gün önce bir cihazın küçük bir parçasını gösterdiği bir paylaşım yapmıştı. Bunun üzerine de internet kullanıcıları firmanın yeni bir akıllı modeli çok yakında tanıtacağı tahmininde bulunmuştu. Kullanıcılar haklı çıktı ve Nothing, CMF Phone 1 adlı modeli duyurdu. 

Firma tarafından paylaşılan posterde, Nothing’in büyük markaların aksine yeni akıllı telefonunda tasarıma odaklandığı göze çarpıyor. Zaten genel olarak baktığımızda da Nothing’in sektöre yaklaşımının oldukça sıradışı olduğunu söyleyebilmek mümkün. Genel anlamda ise cihazın oldukça farklı görüneceğini tahmin edebiliyoruz. 

Turunculu yenilik

Her ne kadar Nothing CMF Phone 1 hakkında farklı iddialar olsa da telefona dair bilgilerimiz oldukça kısıtlı ve teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Görselde gördüğümüz yuvarlak düğme ise muhtemelen kişiselleştirilebilir kapak için kullanılacak, ayrıca farklı işlevlere de sahip olması şaşırtıcı olmayacaktır. 

Posterde yer alan bilgilere göre cihaz yakında satışta olacak. Daha önceki iddialara göre Nothing CMF Phone 1 Temmuz’da satışa çıkacak ve fiyatı 249-279 dolar bandında (ortalama 8 bin 500 TL) olacak. Bakalım Nothing’in yeni telefonu ne zaman piyasaya çıkacak ve hangi ülkelerde alınabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx