Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’dan Lukaku ve Talisca girişimi iddiası!

Aziz Yıldırım, 6 sene önce kaybettiği seçimin ardından bu genel kurulda yeniden adaylığını koydu. Daha önce 20 yıl başkanlık koltuğunda oturan, “Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyorum. Ne TFF, ne dış güç ne de iç güç bizi durduramaz” diyen Yıldırım ilk bombayı Jose Mourinho ile patlattı.

LUKAKU VE TALISCA GÜNDEMDE
Dünyaca ünlü teknik adamla anlaşma sağlanması, camiada büyük heyecan yarattı. Aziz Yıldırım, transfer konusunda da gaza basmış durumda. Paulo Dybala için girişimlerin başladığı öne sürülmüştü. Başkan adayı Yıldırım’ın iki bomba daha patlatmaya hazırlandığı kaydedildi: Romelu Lukaku ve Talisca…

Çok kaliteli bir forveti Fenerbahçe’ye kazandırmak isteyen Aziz Yıldırım’ın, kurmaylarına Lukaku’nun durumunu araştırma talimatı verdiği kaydedildi. Belçikalı yıldız daha önce Manchester United’ta Mourinho ile birlikte çalışmış, Portekizli hocanın isteğiyle geride kalan sezonu Roma’da kiralık geçirmiştir. Chelsea’nin kadroda düşünmediği Lukaku için tüm şartların zorlanacağı kaydedildi.

TALISCA İÇİN KOLLAR SIVANDI
Bir diğer bomba ise Talisca olabilir. Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan’da hem kulüp hem de oyuncu ile temasların başladığı öğrenildi. Al-Nassr forması giyen 30 yaşındaki 10 numaranın 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Talisca, 2016-18 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş forması giymişti. Sambacı’nın adı daha sonra da sık sık Türk kulüpleri ile anıldı ancak bir sonuç çıkmamıştı.

Aziz Yıldırım’ın bu transferde kararlı olduğu belirtildi. Yıldırım ve ekibinin hedefi Mourinho gibi en az 2 yıldız oyuncuyu da önümüzdeki hafta kongreden hemen önce İstanbul’a getirip gövde gösterisi yapmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx