Brad Pitt ve George Clooney yıllar sonra aynı filmde

Hollywood’un iki ünlü ismi Brad Pitt ve George Clooney, 2008’de vizyona giren ‘Burn After Reading’den bu yana beyazperdede beraber aynı projede yer almamışlardı. Ancak nihayet iki başarılı oyuncu Apple TV+’ın Wolfs isimli filminde yeniden bir araya geldi.

Yönetmen koltuğunda Jon Watts’ın oturduğu ve Clooney ile Pitt’in yer aldığı filminden ilk teaser da yayınlandı. Teaserda ikilinin yağmurda araba sürerken sessizce oturduğu görülüyor. 

Wolfs’ta ayrıca Amy Ryan, Austin Abrams ve Poorna Jagannathan da rol alıyor.

63 yaşındaki Clooney ve 60 yaşındaki Pitt, Ocean üçlemesinde Danny Ocean ve Rusty Ryan’ı canlandırarak beraber çalışmışlardı. İkili aynı zamanda Confessions of a Dangerous Mind (2002) ve Burn After Reading (2008) filmlerinde de rol aldı. 

Aralık ayında Entertainment Tonight’a yeniden bir araya gelmeleri hakkında konuşurken Clooney şunları söylemişti: “Sanki çok zaman geçmiş gibi geliyor.”

Yakında çıkacak filmlerinde Clooney ile birlikte ortak yapımcı olarak görev yapan Pitt, en son Netflix’in bilim kurgu dizisi 3 cisim Problemi (3 Body Problem) ve Bob Marley: One Love’ın baş yapımcılığını üstlendi. Clooney ise yakın zamanda 2023 yapımı The Boys in a Boat filmini yönetti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx